Ghost in the Shell Arise








Canalul Japonez de Youtube pentru Ghost in The Shell si Play Station a inceput vineri (14.06.2013) sa faca  un stream live al primelor 8 minute din Ghost Pain ( Durerea Fantomei #romana )  volumul I al Ghost in The Shell Arise. 
Clipul incepe prin deshumarea unul corp protetic in principal pentru a lua  un creier cibernetic.

Exista mai multe variante dar am ales-o pe cea cu subtitrare in engleza  in romana inca nu e gata vedeti primele scene din acest superb anime mai jos :







#############################################################

Primul trailer anime distribuit live ! 


Site-ul oficial Ghost in the Shell a inceput un stream live de 90 de secunde  al primului segment, "Granita: Durerea Fantomei" , Sambata. Trailerul a fost cu eroina Motoko.








Povestea are loc in anul 2027 , la un an dupa terminarea celui de-al  IV -lea razboi non-nuclear.


Orasul New Port inca isi revine din consecintele razboiului , cand  sufera o explozie cauzata de o mina autopropulsata. Apoi un membru militar impicat in  luare de mita pentru trafic de arme este impuscat.



In timpul investigatiei Daisuke Aramaki  de la Sectia publica de Securitate  se intalneste cu Motoko Kusanagi , cyborgul , vrajitorul hacker asignat  catre Unitatea secreta  501St





Anime-ul Ghost in the Shell Arise consta in parti de cate 50 de minute si isi va face aparitia in cimena-urile Japoneze in data de 22 iunie apoi va fi disponibil din 26 iunie in format Blue-Ray si DVD pentru cumparare.

Seriile  au in distributie pe :

-Maaya Sakamoto ca  Mokoto Kusanagi;
-Kenichirou Matsuda ca Batou;
-Tarusuke Shingaki ca Togusa;
-Tomoyuki Dan ca Ishikawa;
-Takurou Nakakuni ca Saito;
-Youji Ueda ca Paz;
-Kazuya Nakai ca Borma;
-Ikkyuu Juku ca Daisuke Aramaki;
-Mayumi Asano ca Kurutsu;
-Takanori Hoshino as Raizō;


Casa de productie a acestui anime a acceptat colaborarea cu Microsoft pentru a face reclama tabletei Microsoft Surface RT. I.G Production (casa  de productie a anime-ului) si Microsoft au conceput un scurt metraj in care Motoko alaturi de celelalte personaje principale reusesc terminarea cu succes a unei misiuni folost tableta Microsoft Surface RT.

Vezi clipul mai jos :




Pana la aparitia primului episod din Ghost in the Shell Arise   te poti bucura de manga :

Ghost in the Shell Episodul 1 manga

















































Comentarii